Nájdete rozdiel? Potterovská hviezda ukazuje svaly a fešácku tvár

Keď ako tínedžer hráte plachého a nemotorného čarodejníckeho učňa v slávnej filmovej ságe, nálepka tejto role vám zostane poriadne dlho. Možno aj preto herec Matthew Lewis tak šokoval v posledných mesiacoch britskú verejnosť.

22.05.2015 09:40
debata
Herec Matthew Lewis na titulnej strane magazínu... Foto: Reprofoto: Attitude
Herec Matthew Lewis na titulnej strane magazínu Attitude. Herec Matthew Lewis na titulnej strane magazínu Attitude.

Určite si aj vy pamätáte Nevilla Longbottoma, hrdinu z filmovej ságy Harry Potter, ktorého stvárnil práve Lewis. Jeho dnešná podoba má však na míle ďaleko od chlapca s neposlušnými vlasmi, odstávajúcimi ušami a jemne natvrdlým výrazom.

Lewis sa dostal do fyzickej formy, najprv kvôli nakrúcaniu seriálu Bluestone a následne už len kvôli sebe samému. To, aký fešák z neho vyrástol a ako sa pomocou pravidelného cvičenia vypracoval, si však stihlo všimnúť už niekoľko magazínov a časopisov.

Herec Matthew Lewis ko Neville Longbottom na... Foto: Warner Bros
Herec Matthew Lewis Herec Matthew Lewis ko Neville Longbottom na snímke z filmu z roku 2004

Najnovšie sa herec objavil aj na titulnej strane magazínu Attitude. Pózuje na nej iba v sivom tielku, ktoré akoby si len práve obliekal. Odhaľuje tak vypracované brušné svaly aj bicepsy.

Jeho premenu zaregistrovala aj spisovateľka Joanne K. Rowlingová – autorka potterovských príbehov. Dokonca nechala mladému hercovi odkaz na Twitteri, kde si zavtipkovala na jeho účet. „Nie je to také hrozné, ako keď som sa musela pozerať na Daniela (pozn. Radcliffa) v hre Equus (herec tam hral nahý), ale už sa to k tomu blíži. Nabudúce ma varuj, pre živého boha,“ napísala Rowling 26-ročnému Lewisovi. Ten zahanbene odpísal, že ho to mrzí a že sa cíti trápne. Určite ho však bude tešiť rozrastajúca sa skupina ženských fanúšičiek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #zmena #titulná strana #Attitude #Matthew Lewis #Neville Longbottom

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...