Mirka Partlová nemá rada detektívky. Milujem Heribana, tvrdí

Slovenská speváčka a herečka Mirka Partlová nerada číta kriminálne príbehy.

23.05.2015 00:00
Mirka Partlová Foto:
Herečka Mirka Partlová.
debata

"Ja som presný opak, klasický ženský čitateľ, limonády, láska. Priznám sa, že milujem Heribana,“ prezradila v rozhovore 30-ročná interpretka, ktorú vzhľadom k jej čitateľským preferenciám veľmi prekvapilo, že ju oslovil mladý autor a kolega František Kozmon, aby sa stala krstnou mamou jeho debutovej detektívky Posledný prípad kapitána Čontoša.

"Keď mi prišla ponuka stať sa krstnou mamou a keď som si prečítala prvú stranu, tak som sa zhrozila, že pre boha živého, ako to mám dočítať, toto nedám..,“ zasmiala sa. "Ale dala som to a bola som veľmi prekvapená, lebo napriek tomu, že je to detektívka, je tam veľa krvi a jedno s druhým, tak je tam vyfarbený aj krásny vzťah a to sa mi páčilo – že je to naozaj také vyvážené,“ podotkla.

V súčasnosti sa mladá speváčka venuje predovšetkým divadlu. „V septembri mám premiéru nádherného muzikálu Pokrvní bratia, ktorý sa vracia po 20 rokoch. Hrám tam hlavnú úlohu a strašne strašne sa na to teším,“ uviedla Partlová. „Hudba podľa mňa človeka úplne unesie do iného sveta,“ poznamenala speváčka známa i ako Angie zo seriálu Panelák.

Ako atraktívna blondínka uviedla, ďalšiu televíznu ponuku po skončení populárneho seriálu zatiaľ nedostala. „Veci sú samozrejme pootvárané, sú nejaké kastingy ešte, takže uvidíme, dúfame,“ povedala umelkyňa, ktorá k herectvu podľa vlastných slov privoňala celkom náhodou. "S hudbou som vyrastala, ale herečkou som nikdy byť nechcela, chcela som byť veterinárka,“ prezradila pobavene.

„Na VŠMÚ však mali prví prijímačky a prví mi poslali výsledok,“ vysvetlila. Dnes už po veterine vraj netúži, stačí jej, že má doma deväťročného teriéra Jacka Russella. "Už roky mám psa, je to taká naspídovaná šialená duracelka. Našťastie je v Malackách v rodinnom dome, lebo pri našom povolaní sa to bohužiaľ nedá,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #krv #čítanie #krstná mama #knihy #Mirka Partlová #detektívka

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...