Češky nie sú dosť osudové? Objavila sa Kristína a rolu dostala

Režisér Milan Cieslar si medzi českými herečkami bondgirl nevybral.

24.05.2015 03:00
debata

Český režisér Milan Cieslar vo svojich filmoch či seriáloch dáva priestor aj slovenským herečkám. Pod jeho režisérskou taktovkou sa predviedli už Zuzana Norisová, Monika Hilmerová či Kristína Svarinská. V novinke Život je život dostala priestor speváčka Kristína Peláková, ktorá bola podľa jeho slov jasnou voľbou. Zahrala si osudovú ženu, bondgirl a mladú policajtku v jednom.

Kristína nakrúcala videoklip k piesni Number One. Foto: Marián Kavulič
Kristína Kristína nakrúcala videoklip k piesni Number One.
Režisér Milan Cieslar. Foto: SITA
Milan Cieslar Režisér Milan Cieslar.

Režisér si ju vyhliadol už v jej videoklipe Rozchodový reggaeton. „Pozval som asi šesť kandidátok na rolu bondgirl a musím povedať, že to boli veľmi pekné a zaujímavé dievčatá, české herečky. A zároveň priznávam, že všetky na kastingu sklamali. A hneď prvá Slovenka, ktorá prišla do Prahy, tú rolu dostala. Bola to Kristína, nemusel som rozmýšľať,“ prezradil Cieslar.

Ako Kristína podotkla, do postavy osudovej ženy sa musela pred kamerou štylizovať a podstúpiť aj nejaké zmeny. „Práve režisér mi hovoril, ako sa mám pohybovať a ako rozprávať, aby som pôsobila ako osudová žena,“ povedala a dodala: „Kvôli úlohe som si musela aj prefarbiť vlasy na čierno, čo bol pre mňa nezvyk. Dlhšie som si na seba zvykala.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Cieslar #Život je život #Kristína Peláková

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...