Tom Cruise rozhodne nekončí! Mission: Impossible pokračuje

Spoločnosti Paramount Pictures, Bad Robot Productions a Skydance Productions už začali s prípravami na nakrútenie ďalšej časti akčnej série.

24.05.2015 19:00
Tom Cruise Foto: ,
Tom Cruise sa objaví aj v ďalšom pokračovaní Mission Impossible.
debata

Spoločnosti Paramount Pictures, Bad Robot Productions a Skydance Productions už začali s prípravami na nakrútenie šiesteho filmu z akčnej série Mission: Impossible. Piata snímka s podtitulom Národ grázlov sa pritom dostane do kín až koncom júla. Ako informoval portál The Tracking Board, o produkciu šiesteho filmu by sa mali postarať Tom Cruise, David Ellison, Dana Goldberg a J.J. Abrams, výkonnými producentmi budú Don Granger a Matt Grimm. Žiadne ďalšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe.

Spomínanú novinku Mission: Impossible – Národ grázlov režíroval Christopher McQuarrie a v hlavnej úlohe sa v nej znova predstaví Tom Cruise , ktorý stvárňuje Ethana Hunta. Okrem neho si v snímke zahrali napríklad aj Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin či Ving Rhames. Posledný menovaný je pritom okrem Cruisa jediným hercom, ktorý nechýbal ani v jednej časti akčnej série. Snímka sa do amerických kín dostane 31. júla, hoci pôvodný termín premiéry bol naplánovaný až na 25. decembra. V slovenských kinách by mal mať film distribučnú premiéru 30. júla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Mission: Impossible

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...