Slávny dramatik skončil v cele. Toto s ním spravil alkohol!

Amerického dramatika, herca a režiséra Sama Sheparda zatkli v noci z pondelka na utorok za jazdu pod vplyvom alkoholu.

27.05.2015 15:20
Sam Shepard Foto: ,
Dramatik a scenárista Sam Shepard na zábere z policajnej stanice - tesne po zatknutí.
debata

Sedemdesiatje­denročný rodák z Illinois sa v pondelok večer vybral do jednej z reštaurácií v Santa Fe v Novom Mexiku. Policajnú hliadku na miesto privolali jej zamestnanci. Tí nahlásili, že istý opitý muž sa snažil šoférovať so zatiahnutou ručnou brzdou.

Shepard neskôr policajtom povedal, že vypil asi iba dva poháriky tequily. Informovala o tom miestna policajná hovorkyňa Andrea Dobyns, ktorá tiež uviedla, že Shepard odmietol podstúpiť dychovú skúšku a následne neprešiel testom triezvosti, ktorý pozostáva z viacerých fyzických úkonov.

Dobyns sa tiež vyjadrila, že dramatik síce spolupracoval, mal však krvou podliate oči a policajti z neho cítili alkohol. Previezli ho preto do cely, kde strávil noc a v utorok ho obvinili z jazdy pod vplyvom alkoholu.

V podobnej situácii sa herec ocitol aj v roku 2009, keď šoféroval pod vplyvom alkoholu a prekročil maximálnu povolenú rýchlosť. Postavil sa aj pred súd, kde sa za svoje konanie ospravedlnil. Shepard musel zaplatiť súdne poplatky a pokutu. Súd mu okrem toho nariadil absolvovať liečenie závislosti od alkoholu a vykonať sto hodín verejnoprospeš­ných prác.

debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #alkohol #šoférovanie #Sam Shepard

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...