Lindsay Lohan dokončila verejnoprospešné práce

Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan dokončila 125 hodín verejnoprospešných prác, ktoré jej súd nariadil absolvovať po tom, ako prokurátor Terry White koncom januára uviedol, že neverí, že 28-ročná Lohan naozaj odpracovala pôvodných 240 hodín trestu.

28.05.2015 13:15
Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan na módnej prezentácii značky Moschino.
debata

Rodáčka z New Yorku o ukončení verejnoprospešných prác informovala prostredníctvom služby Instagram. „Misia splnená. Dokončila som verejnoprospešné práce. Tvrdá práca sa vypláca. Ďakujem všetkým, ktorý mi umožnili vykonávať dobrovoľnícku službu, zatiaľ čo som bola v New Yorku. Boh vás žehnaj. Amen,“ napísala.

Lohan pôvodne dostala 240 hodín verejnoprospešných prác ako súčasť podmienečného trestu za dopravnú nehodu z júna 2012, keď narazila autom do nákladiaka, pričom porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii. Na ich absolvovanie mala čas do 28. februára.

Na podnet spomínaného Terryho Whitea jej potom súd vo februári nariadil absolvovať ďalších 125 hodín. Tie sa snažila odpracovať napríklad zverejňovaním statusov na sociálnej sieti Facebook pre istú charitatívnu organizáciu.

Sudca jej to však neuznal s tvrdením, že verejnoprospešné práce sa nemôžu vykonávať virtuálne. Od polovice mája preto pomáhala v Duffield Children's Center v newyorskom Brooklyne. V prípade, ak by si trest nestihla odpracovať do 28. mája, hrozil jej pobyt za mrežami.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsay Lohan #verejnoprospešné práce #misia #dokončenie

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...