Láska z nich srší! Kelly Brook je v tom po uši, toto je nový milenec

Opäť sa usmieva doširoka. Modelka a herečka Kelly Brook, ktorej sa akosi doposiaľ nedarilo v súkromí, našla novú lásku. Zamilovanosť z oboch priam srší.

28.05.2015 17:00
debata

Happy Birthday to my Love @jeremyparisi #HotelDuCap #CoteDAzure #BirthdayWeek #Jezza

Fotka zveejnn uivatelem Kelly Brook (@iamkb),

Tridsaťpäťročná Britka sa vraj momentálne nachádza častejšie vo Francúzsku ako v rodnej krajine. Dôvodom je, že sa už niekoľko týždňov stretáva s francúzskym fešákom menom Jeremy Parisi, ktorého spoznala v rámci svojich pracovných aktivít.

Vôbec prvé momentky ich spoločného vzťahu, ktoré odtajnili aj verejnosti, sa datujú k aprílu tohto roka. V tom čase začal tmavovlasý fešák zverejňovať na svojom profile na Instagrame momentky s príťažlivou modelkou v objatí či pri bozkoch. O pár dní na to ho nasledovala aj Kelly.

Dvojica sa v týchto dňoch spoločne vydala na Francúzsku riviéru. V meste Saint Tropez sa totiž konala oslava Parisiho 30. narodenín. Bývalý džudista a dnes tréner džuda a tiež model vyzerá po boku hviezdy filmu Piraňa 3D veľmi spokojne a neustále sa k nej túli. A zdá sa, že Kelly tiež prežíva mimoriadne šťastné obdobie.

@iamkb

Fotka zveejnn uivatelem Jeremy Parisi (@jeremyparisi),

@iamkb

Fotka zveejnn uivatelem Jeremy Parisi (@jeremyparisi),

Jej posledným známym priateľom bol model a tréner David Mackintosh. Predtým tvorila pár napríklad s hercom Billym Zaneom či ragbystom Dannym Ciprianim.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Kelly Brook #Jeremy Parisi

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...