Rovnako bohatá ako sexi: Jessica Alba podnikaním zarobila 200 miliónov!

Je považovaná za jednu z najsexi herečiek súčasnosti, ale Jessica Alba nie je len bábika na okrasu. Magazín Forbes ju zaradil aj do rebríčka najbohatších žien.

30.05.2015 08:26
debata
Herečka a podnikateľka Jessica Alba na titulnej... Foto: Reprofoto: FORBES
Jessica Alba Herečka a podnikateľka Jessica Alba na titulnej strane magazínu Forbes.

Reč je konkrétne o ženách – podnikateľkách, ktoré svoje firmy či hotové impériá odštartovali takpovediac z ničoho, bez silného finančného zázemia či partnerov. Albe, ktorú diváci poznajú napríklad zo snímok Sin City, sa to podarilo s firmou, ktorá vyrába ekologické produkty do domácnosti a na starostlivosť o deti.

Ako uvádza ekonomický magazín, hollywoodskej hviezde sa podarilo predať ideu s podnikateľským zámerom, ktorý bol zároveň etický a veľmi prínosný a ďalej ju zveľaďovať. Doterajšia hodnota spoločnosti The Honest Company dosiahla už miliardu dolárov. Sama hviezda podľa odhadov vlastní 15 až 20 percent akcií, čím je vlastne majiteľkou 200 miliónového balíka.

Od štartu svojej existencie rozšírila spoločnosť ponuku svojich produktov na počet 120 rozličných – od opaľovacích prípravkov pre najmenších až po tašku na plienky z ekologickej kože.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bohatstvo #Forbes #Jessica Alba #The Honest Company #miliarda #idea

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...