Tehotná Absolonová sa zranila počas skúšky, v Bratislave nevystúpi

Česká speváčka a herečka Monika Absolonová, ktorá nedávno oznámila, že sa stane matkou, sa zranila počas sobotnej skúšky v divadle.

31.05.2015 13:29
Monika Absolonová Foto:
Herečka a speváčka Monika Absolonová na archívnej snímke v sprievode brata prichádza na ceny TýTý.
debata

Tridsaťosemročná rodáčka z Benešova o tom informovala na sociálnej sieti Facebook. „Dobré ráno z Prahy… Mala som byť na ceste do Bratislavy, kam som sa veľmi tešila, aby som si mohla naposledy pred materskou zahrať kráľovnú Francúzska Antoinettu… osud to však chcel inak. Včera mi pred vystúpením na zvukovej skúške na hlavu spadla veľká kovová tyč, ktorá mala držať strechu javiska… Myslela som si, že to bude dobré, večer sa ale môj stav zhoršil a doktori mi dnešnú cestu i predstavenie zakázali… Skôr by som možno zákaz ignorovala a išla hrať. Teraz už nenesiem zodpovednosť iba za seba…“ napísala Absolonová.

„Držím palce všetkým z Antoinetty, nech všetko dobre dopadne a diváci sú nadšení… ospravedlňujem sa tým, čo sa na mňa tešili,“ dodala herečka, ktorá by mala prvorodeného potomka priviesť na svet v novembri. Otcom dieťaťa je hokejista Tomáš Horna, s ktorým interpretka tvorí pár približne rok.

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #divadlo #skúška #Monika Absolonová

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...