Herec Nicholas Brendon nastúpil do liečebne, zmení ho to?

Americký herec Nicholas Brendon nastúpil v pondelok do jednej z kalifornských liečební.

02.06.2015 12:48
Nicholas Brendon Foto:
Herec Nicholas Brendon na fotografii po zatknutí.
debata (5)

Prostredníctvom sociálnych sietí Facebook a Twitter o tom informovala jeho spolupracovníčka Andrea Albin, ktorá uviedla, že sa chce dostať z depresie a zo závislosti od alkoholu a liekov. Štyridsaťštyriročný rodák z Los Angeles si podľa jej slov svoje problémy uvedomoval už dlhší čas, až teraz však prišiel na to, čo by mu mohlo pomôcť.

„Odvtedy, ako skončil v októbri v rukách polície, vyskúšal viacero liečebných metód – od terapie až po ambulantné služby, zistil však, že si potrebuje dať pauzu a vyrovnať sa s vecami, ktoré môžu za jeho choroby. Nicky sa počas júna a júla nebude zúčastňovať na žiadnych podujatiach. Do verejného života sa chce vrátiť koncom leta, hneď po tom ako úspešne ukončí liečbu,“ vyjadrila sa Albin a zároveň požiadala všetkých hercových fanúšikov a fanúšičky o podporu.

Brendona pred niekoľkými mesiacmi opustila Moonda Tee, s ktorou sa zosobášil 1. októbra 2014 v Las Vegas a tento rok skončil už tri razy v rukách polície. Vo februári vyčíňal pod vplyvom alkoholu v hoteli Hilton v meste Fort Lauderdale na Floride. Za mreže sa dostal aj v polovici marca, keď ho obvinili z výtržností a ničenia majetku hotela vo floridskom Tallahassee. Následne v rozhovore pre denník Tallahassee Democrat uviedol, že ho ako chlapca zneužívali.

Zlé spomienky sa podľa vlastných slov snažil zaháňať konzumáciou alkoholu a užívaním liekov na spanie. Naposledy ho zatkli v polovici mája v meste Myrtle Beach v Južnej Karolíne pre opitosť na verejnosti.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #alkohol #liečba #závislosť #Nicholas Brendon

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...