Nicky Hilton bude mať kráľovskú svadbu. V Kensingtonskom paláci

Dedička hotelového impéria Nicky Hilton a James Rothschild sa zosobášia v Kensingtonskom paláci.

03.06.2015 13:06
Nicky Hilton Foto: ,
Dizajnérka a modelka Nicky Hilton na archívnej snímke z februára 2015.
debata

Magazínu Us Weekly to prezradil nemenovaný zdroj z okolia dvojice. Svadba by sa mala konať 10. júla v Oranžérii, ktorá je súčasťou Kensingtonských záhrad. Postavili ju v roku 1704, pričom v tom čase slúžila na pestovanie citrusov a iných subtropických rastlín. V súčasnosti ju využívajú najmä na svadby. Vmestí sa do nej až tristo hostí a jej súčasťou je aj kamenná terasa.

Tridsaťjedenročná rodáčka z New Yorku a jej snúbenec, ktorý pochádza z rodiny bankárov, sa zoznámili v roku 2011 na svadbe modelky Petry Ecclestone a miliardára Jamesa Stunta. Rothschild požiadal svoju vyvolenú o ruku vlani v auguste na severe Talianska, kde oslavovali výročie.

„Zobral ju na loď a v strede jazera Como sa jej spýtal, či sa stane jeho ženou, kľakol si a to všetko. Bolo to neuveriteľne romantické a nádherné,“ prezradil vtedy anonymný zdroj pre Us Weekly.

Hilton už raz bola vydatá. V auguste 2004 si v Las Vegas vzala za manžela priateľa z detstva, podnikateľa Todda Meistera. Po troch mesiacoch však sobáš anulovali.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Kensingtonský palác #Nicky Hilton

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...