Lucia Siposová o Grigorovovi: Som doňho fakt blázon. Odmalička!

Slovenská herečka Lucia Siposová od útleho detstva uznáva speváka Roba Grigorova.

05.06.2015 10:20
debata
Krstný otec knižky Robo Grigorov a herečka a... Foto: Oles Cheresko
Robo Grigorov a Lucia Siposová Krstný otec knižky Robo Grigorov a herečka a spisovateľka Lucia Siposová.

„Ja ho celý život sledujem, s mamou sme na ňom od malička fičali, veľké fanúšičky… Poznám naspamäť skoro všetky jeho pesničky, som doňho fakt blázon. Je to určite môj najobľúbenejší československý interpret. Myslím si, že je to fantastický spevák a skladateľ,“ poznamenala v rozhovore 35-ročná Bratislavčanka.

Sympatická tmavovláska na prvé stretnutie so svojím idolom podľa vlastných slov nikdy nezabudne. „Stretli sme sa na jednom večierku asi pred troma alebo štyrmi rokmi. Všetci známi, samozrejme, o mne vedeli, že som od malička doňho, a tak ma raz kamoška do Roba sotila na jednej recepcii. Náhodou sa tam objavil, on málokedy chodí niekam takto spoločensky,“ podotkla herečka.

Herečka a spisovateľka Lucia Siposová (vľavo) s...
Herečka a spisovateľka Lucia Siposová (v...
+9Uvedenie knihy S láskou Anča Pagáčová prišiel...

Grigorovova prvá reakcia ju však celkom prekvapila. „Obrátil sa a jeho prvá reakcia bola, že ’Ježíííš, vy ste moja obľúbená herečka!’ Čiže miesto toho, aby ja som mu povedala, že sa teším, že sa s ním konečne stretávam, tak ma vlastne prekvapil on,“ zaspomínala si Siposová.

Mladú herečku spevák šokoval i tým, že poznal všetky filmy, v ktorých účinkovala. „Bolo pre mňa absolútne šokujúce, že videl všetky moje filmy. Poznal ich ešte predtým, než sme sa stretli. Nechápala som z toho, on je totiž veľký filmový fanúšik, má hrozne veľa napozerané a že zhodou okolností videl aj všetky moje filmy… On jednoducho to, že som jeho obľúbená herečka, nepovedal len tak,“ dodala talentovaná umelkyňa, ktorá si známeho speváka vybrala napokon i za krstného otca svojej najnovšej publikácie S láskou Anča Pagáčová.

„Na recepcii sme si vymenili kontakty a raz za čas, raz za pol roka, si zavoláme. Nemáme nejaký intenzívny vzťah, ale sem tam sme v kontakte. Naposledy som mu zavolala s prosbou, aby sa stal krstným otcom mojej knihy. Som strašne šťastná, že túto ponuku prijal. Bolo to pre mňa priam dojímavé, cítila som sa počas krstu ako také malé dievčatko, ktorému sa splnil sen, že má pri sebe v takej chvíli tú svoju detskú hviezdu. Je to pre mňa stále celkom neuveriteľné,“ uviedla Siposová, ktorú Grigorov pred časom dokonca presvedčil, aby prijala ponuku hrať v seriáli.

„Bol to zrovna taký deň, že sme spolu volali po tom, ako som dostala ponuku hrať v jednom seriáli a on mi hovorí, ’Však keď vieš dobre hrať, tak je jedno kde. Už si dávno nebola nejako vidieť, a keď to raz vieš, tak to nemôžeš pokaziť.’ A ja že ’Myslíš?’ a on vraví ’Jasné, choď robiť, choď pracovať, keď ťa chcú!’ Bol hrozne zlatý. Išlo o takú zhodu okolností, ale bola to sranda,“ dodala herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #obdiv #Lucia Siposová #detstvo #Robo Grigorov

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....