Skončí ako Whitney Houston, netají obavy brat Mariah Carey

45-ročná speváčka je podľa neho závislá od liekov aj alkoholu a mentálne nespôsobilá.

05.06.2015 06:00
Mariah Carey Foto: ,
Speváčka Mariah Carey sa zvítava s fanúšikmi.
debata

Jej hlas ju preslávil a vyniesol jej niekoľko prestížnych ocenení. No okolo Mariah Carey (45) je rušno nielen kvôli spevu. Čoraz častejšie sa ozývajú ľudia, ktorí jednohlasne tvrdia, že potrebuje pomoc. Najnovšie sa o slovo prihlásil jej brat Morgan. O svojej sestre porozprával v rozhovore pre The National ENQUIRER. Podĺa neho nie je v stave, aby sa mohla starať o štvorročné dvojičky.

„Mariah pila aj počas tehotenstva a aj v období, kedy dojčila. Ani nemôžem povedať, že som ju niekedy zastihol triezvu,“ povedal. A to nie je všetko. Speváčka má byť závislá od silných liekov, ktoré jej mali pomáhať bojovať s depresiou, úzkosťou či záchvatmi paniky. „Mám strach, aby neskončila ako Whitney Houston. Nemá v sebe žiaden záchranný signalizátor a nie je duševne spôsobilá.“

Navyše, podľa jeho slov sa zbavila všetkých dôveryhodných ľudí vo svojom okolí a vymenila ich za nových. „Ak moja sestra zomrie, budem sa im pozerať rovno do očí. Každý, kto jej nalieva pohár, ohrozuje jej život,“ povedal speváčkin brat Morgan, ktorý sa so svojou sestrou nevidel dva roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #lieky #Mariah Carey #brat

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....