Justin Bieber priznal vinu, zaplatí fotografovi

Dvadsaťjedenročný interpret musí okrem pokuty zaplatiť 100 kanadských dolárov (približne 71 eur) poškodenému fotografovi.

05.06.2015 16:00
Spevák Justin Bieber. Foto: ,
Spevák Justin Bieber.
debata

Kanadský spevák Justin Bieber priznal vinu v kauze bezohľadného šoférovania spojeného s následnou zrážkou a potýčkou šoférov oboch vozidiel z konca augusta 2014.

Súd nariadil 21-ročnému interpretovi zaplatiť pokutu 750 kanadských dolárov (v prepočte približne 532 eur) a poškodenému fotografovi musí dať 100 kanadských dolárov (približne 71 eur). V prípade obvinenia z napadnutia ho súd úplne oslobodil. Bieber sa na pojednávaní, ktoré sa konalo v Toronte, nezúčastnil osobne, ale prostredníctvom videospojenia z Los Angeles.

K spomínanému incidentu došlo v Stratforde v Ontáriu, keď sa interpret vozil na štvorkolke so speváčkou a herečkou Selenou Gomez, pričom vrazil do minivanu fotografa, ktorý sa dvojicu snažil odfotiť. Podľa hudobníkovho právneho zástupcu Briana Greenspana jeho klienta zbavili obvinenia z napadnutia, pretože si uvedomili, že „incident bol dôsledkom provokácie a trval menej ako minútu“. Podľa právnika aj samotný fotograf potvrdil, že padli nanajvýš tri facky.

Infoboxík v článku

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #obvinenie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...