Kam to pozerá? Ani kráľovským očiam neunikol dekolt Lady Gaga

Odborníci na etiketu by asi speváčku Lady Gaga nepochválili, ale pravda je taká, že jej odvážne odhalené poprsie zaujalo aj princa Harryho.

09.06.2015 16:35
debata
Britský princ Harry zvedavo sledoval výstrih... Foto: Reuters, POOL
Britský princ Harry, Lady Gaga a Tony Bennett Britský princ Harry zvedavo sledoval výstrih speváčky Lady Gaga. Obaja na snímke aj s Tonym Bennettom.

Dvojica sa stretla na benefičnom koncerte organizácie WellChild, ktorá pomáha chorým deťom a ich rodinám po celej Veľkej Británii. Mladší z dvojice synov následníka trónu, princa Charlesa, je jej spolupracovníkom a patrónom.

Aj preto sa ryšavý princ stretol s 26-ročnou americkou speváčkou a tiež legendárnym Tonym Benettom, ktorí spolu zaspievali. Fotografom sa však podarila aj humorná momentka, keď tridsaťročný princ zjavne nedokáže odtrhnúť oči od výstrihu úspešnej hviezdy.

Britský princ Harry (vpravo) pózuje so spevákom... Foto: SITA/AP, Mark Allan
Britský princ Harry, Lady Gaga a Tony Bennett Britský princ Harry (vpravo) pózuje so spevákom Tonym Bennettom a speváčkou Lady Gaga.

Niet ani divu – veď len pár hodín pred oficiálnou časťou koncertu sa kráľovský potomok so speváčkou stretli tiež a tam bola Lady Gaga oblečená ešte provokatívnejšie. Jej biela večerná róba z transparentného materiálu odhaľovala naozaj veľa a poprsie prekrývala na bradavkách len rafinovaná výšivka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Lady Gaga #princ Harry #stretnutie #odvážne

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...