Na dom Veroniky Žilkovej hádzali zápalné fľaše, je v tom manžel?

Na dom českej herečky Veroniky Žilkovej a jej manžela, ministra obrany Českej republiky Martina Stropnického hádzali zápalné fľaše.

09.06.2015 13:40
Veronika Žilková Foto:
Herečka Veronika Žilková.
debata

Incident sa stal v nedeľu ráno v pražskej časti Suchdol v čase, keď 58-ročný politik nebol doma. Požiar sa podarilo včas uhasiť.

V rodinnom sídle dočasne bývajú aj herečkina dcéra Agáta Prachařová s manželom, hudobníkom a moderátorom Jakubom Prachařom, trojročný vnuk Kryšpín, deväťročná dcéra Kordula, 18-ročný syn Vincent, matka Olga a svokra Irena. „Nehnevajte sa, nebudem nikomu nič komentovať. Je to príliš vážne,“ uviedla 53-ročná herečka pre český denník Blesk.

Prípad vyšetrujú štátna aj vojenská polícia, pričom zvýšili tiež ochranu ministra. „Takéto veci sa na českej politickej scéne našťastie nestávajú často. Bohužiaľ, to nasvedčuje radikalizácii určitých názorových skupín, ktoré stoja proti hodnotám, ktoré zastávame. Pre mňa je to vlastne potvrdenie správnosti nastaveného kurzu ministerstva obrany, ktoré vediem. Samozrejme, nejde ale o situáciu, ktorá by bola bežná pre mňa alebo moju rodinu,“ vyjadril sa Stropnický, ktorý je tiež známym hercom.

Predstavil sa vo filmoch ako Bolero (2004), Ženy môjho muža (2009), Vrásky z lásky (2012) alebo Babovřesky 2 (2014), či v seriáli Kriminálka Anděl (2008 – 2014).

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #martin stropnický #Veronika Žilková #zápalné flaše

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...