Christian Slater nevidel svojho otca niekoľko rokov

Americký herec Christian Slater sa nestretol so svojím otcom, hercom Michaelom Hawkinsom, niekoľko rokov.

12.06.2015 18:11
Christian Slater Foto: ,
Herec Christian Slater.
debata

V rozhovore s režisérom Larsom von Trierom pre magazín Interview to prezradil samotný 45-ročný rodák z New Yorku. Ako tiež priblížil, jeho 79-ročný otec trpí mániodepresívnou psychózou a schizofréniou.

„Vždy mal problémy. Je fantastický herec a mimoriadne charizmatický a veľmi, veľmi dobre vyzerá, ale mal skutočné ťažkosti pracovať s režisérmi, spolupracovať s ľuďmi,“ uviedol Slater.

„Nehovorili sme spolu asi deväť rokov, pretože som stál uprostred vzťahu mojej matky a môjho otca a potreboval som sa z toho dostať,“ vysvetlil herec dôvod odcudzenia. „Takže som sa z tej rovnice nejako odpojil, aby som mohol vybudovať vlastný život a mať za seba zodpovednosť,“ povedal, pričom však doplnil, že sa mu otec napokon ozval.

„Ozval sa mi a chcel sa udobriť a znovu budovať vzťah. Bol som veľmi vďačný, že som s ním dokázal komunikovať. Z búrlivého nestáleho vzťahu sme dokázali začať budovať lepšie premostenie medzi nami. Takže to bolo dobré. A podobne aj s mojou matkou,“ zdôveril sa herec. „Viete, vyrástol som v tomto biznise a je to ťažký základ, od ktorého začať. Môže byť náročné popasovať sa s úspechom,“ doplnil herec.

debata chyba
Viac na túto tému: #otec #roky #Christian Slater #Michael Hawkins

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...