Depardieu priznal: Mám veľa chýb a robím hlúposti

Francúzsky herec Gérard Depardieu pripustil, že má veľa chýb a robí hlúposti.

17.06.2015 00:00
Gerard Depardieu Foto: ,
Herec Gerard Depardieu na zábere z mája 2015 na filmovom festivale v Cannes.
debata

V rozhovore, ktorý v pondelok vydal na svojom portáli francúzsky denník MetroNews, sa tiež priznal, že sa radšej než na svoje filmy pozerá na niektoré americké trilery.

Uistil, že neprovokuje naschvál, že sa len správa tak, ako to cíti či potrebuje. Napríklad pri močení na palube lietadla v auguste 2011 mal jednoducho nutnú potrebu. „Robím hlúposti, to je pravda. Ale viem, kedy prekročím medze u ľudí, ktorých mám rád. Je ťažké sa vysporiadať so svojimi chybami. Je nutné sa snažiť ich zmierniť. Ale budú tu stále. A ja ich mám hromadu,“ povedal denníku.

Herec na seba popri cenených hereckých výkonoch pútal v minulých rokoch pozornosť aj opakovanými problémami s justíciou kvôli jazdám pod vplyvom alkoholu, prijatím ruského občianstva, velebením ruského prezidenta Vladimira Putina či odsťahovaním sa z Francúzska do Belgicka, aby platil menšie dane.

Denníku tiež povedal, že na väčšinu svojich filmov zabudol, pretože sa na ne pozerá veľmi málo. „Vysielajú ich niekedy televízie, ale veľmi sa na ne nepozerám. Viete, dávam prednosť americkým komerčným snímkam s Bruceom Willisom. Filmy, v ktorých hrám, ma štvú,“ tvrdí Depardieu. Na svoje filmy sa vraj pozerá len vtedy, keď si chce zaspomínať na niektorých ľudí, ktorých má rád a ktorí už zomreli, napríklad na režiséra Françoisa Truffauta.

Podľa kritikov neobyčajne talentovaný a pracovitý 66-ročný herec je úspešný nielen vo Francúzsku, ale aj v Hollywoode. Nakrútil vyše 200 filmov a získal rad ocenení. Nedávno povedal, že sa už cíti ako „herec v dôchodku“, ale tento rok natáča ďalšie snímky a najmenej jednu plánuje na budúci rok.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #zivot #chyby #Gérard Depardieu

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...