Emma Stone nebude hovoriť o súkromí: Keď to raz spravíte, beda!

Médiá písali o ich rozchode, ale ani jeden z prominentnej dvojice Emma Stone a Andrew Garfield nepovedal ku klebetám slovko. Namiesto toho sa spolu znovu objavili ruka v ruke po pár mesiacoch.

19.06.2015 00:00
Emma Stone prišla na premiéru s priateľom... Foto: ,
Herečka Emma Stone s priateľom Andrewom Garfieldom.
debata

Americká herečka, ktorá mala tento rok nomináciu za výkon v dráme Birdman, sa však napokon odhodlala prehovoriť pre Wall Street Journal a vysvetlila, prečo sa snaží svoje súkromie strážiť tak, ako to je len možné.

„Viete, nikdy nehovorím o týchto veciach, pretože sú bez nejakého základu, špekulatívne,“ uviedla 26-ročná kráska. „Akonáhle raz začnete odpovedať, stačí, že poviete ‚nie, nie je to pravda‘ a novinári si povedia, tak keď poriadne pritlačíme, dočkáme sa nejakého komentára. Uvidíme, čo sa z toho potom dá vyfabulovať,“ pokračovala Stone.

Uviedla, že chápe, že zástupcovia médií sa snažia poznať aj pravdu o súkromí hviezd, ale ona sama si vraj súkromné a citové veci veľmi stráži. „Sú pre mňa natoľko špeciálne, že sa necítim dobre, keď mám o nich hovoriť. Aj preto budem pokračovať v nevyjadrovaní sa k môjmu súkromiu,“ doplnila herečka, ktorá sa s partnerom Garfieldom zoznámila pri práci na snímke Amazing Spider-Man. Odvtedy tvoria pár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrew Garfield #súkromie #rozhovor #Emma Stone

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...