Nechytať, desil (ne)živý Arnold návštevníkov múzea voskových figurín

Bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger si v rámci propagovania očakávanej snímky Terminátor: Genisys, v ktorej sa opäť predstaví v titulnej úlohe, vystrelil z návštevníkov múzea Madame Tussauds v Hollywoode.

19.06.2015 11:08
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger.
debata

Šesťdesiatsedem­ročný rodák z Rakúska sa tváril, že je jednou z voskových figurín. Keď sa však s ním chcel niekto odfotografovať, prehovoril, čím sa mu podarilo poriadne vystrašiť viacero ľudí.

„Vyzerá ako živý,“ uviedla istá žena krátko po tom, ako si všimla, že sa Schwarzenegger, ktorého považovala za figurínu, pohol. „Nechytať,“ povedal Schwarzenegger chlapcovi, ktorý nechápal, čo sa deje a rozplakal sa. Slzy mu vraj tiekli aj vtedy, keď mu chcel herec podať ruku.

V rámci promokampane k spomínanému filmu Terminátor: Genisys, ktorý uvedú do slovenských kín 9. júla, sa tiež Schwarzenegger prechádzal po hollywoodskych uliciach. Bol prezlečený za T-800, komunikoval s okoloidúcimi a kúpil si napríklad aj slnečné okuliare.

Cieľom akcie, ktorú zorganizoval portál Omaze.com, bolo vyzbierať peniaze pre viacero neziskových organizácií. Jednou z nich je napríklad After-School All-Stars, ktorá dozerá na bezpečnosť detí.

debata chyba
Viac na túto tému: #múzeum #Terminátor #Arnold Schwarzenegger #žart #Madame Tussauds

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....