Tlučková ako bicyklový nadšenec. Kedysi tak chodila aj do divadla

Slovenská herečka Zuzana Tlučková si napriek tomu, že je podľa vlastných slov veľmi rekreačná športovkyňa, vždy rada zabicykluje.

21.06.2015 09:00
Zuzana Tlučková si šaty na galavečer OTO... Foto:
Herečka Zuzana Tlučková.
debata

„Mám rada bicykel, bicyklujem pravidelne aj doma,“ povedala v rozhovore. Pred niekoľkými rokmi jazdila 53-ročná Košičanka na bicykli aj do práce. „Pred pár rokmi som chodievala na bicykli aj do práce. V divadle sme sa smiali, že do prvej chrípky, lebo naozaj, pokým sa to na tom bicykli dalo, že nebola zima, tak sme jazdili. Chodili sme takto viacerí, aj Ivanko Heller alebo Tuli Vojtek,“ zaspomínala si.

Jazdiť po meste na bicykli je podľa Tlučkovej omnoho príjemnejšie ako sedieť za volantom. „Nestáli ste v zápche, prišli ste všade rýchlejšie a nemali ste problém so zaparkovaním, takže to malo samé výhody,“ poznamenala herečka, ktorá sa pred pár dňami pridala do charitatívnej akcie Misia 04. Spoločne s ďalšími známymi osobnosťami nosili ako kuriéri na bicykloch darčekové certifikáty po celej Bratislave. Výťažok z nich bol určený na podporu chorých detí a jeden priniesla Zuzana Tlučková aj do redakcie Pravda.sk.

Herečka momentálne už má koniec divadelnej sezóny a zavŕšila ho niekoľkými zájazdmi po Slovensku. „Sezóna nám končí, mali sme práve zopár divadelných zájazdov. Jazdievame s dvoma predstaveniami – Mandarínková izba a Kto zhasol svetlo? z produkcie Mirka Kochana. Teraz sme boli v Košiciach, v Prešove a v Ilave a čaká nás ešte Skalica,“ doplnila.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #bicykel #pohyb #Zuzana Tlučková

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...