Rihanna na nočnom záťahu aj s Benzemom. A zase bola naostro!

Klebety o tom, že novým priateľom speváčky Rihanny je futbalista Karim Benzema, začínajú naberať na intenzite. A niet divu.

22.06.2015 00:00
debata
Speváčka Rihanna navštívila rovnaký nočný klub... Foto: Profimedia
Rihanna Speváčka Rihanna navštívila rovnaký nočný klub ako jej údajný nový priateľ - futbalista Karim Benzema. Pozornosť pútala aj odvážnym výstrihom.

Dvojica sa opäť ocitla v jednom nočnom klube. Je to Hooray Henry, kde ich paparazzovia zachytili, ako každý sólo prichádzal v piatok podvečer za zábavou.

Nová tvár značky Dior a jedna z najsexi žien súčasnej popmusic opäť nesklamala fanúšikov svojich kriviek a predviedla sa v prúžkovanom kostýme so šortkami. Bez podprsenky. Obrysy jej poprsia boli také viditeľné, že len máloktorý mužský návštevník nočného baru sa mohol vyhnúť pokušeniu pozrieť sa jej do výstrihu. Ktohovie, kam pozeral Benzema.

Keďže ani jeden z dvojice sa k aktuálnym klebetám nevyjadruje, dalo by sa špekulovať o tom, či nie je len smiešna náhoda, že sa znovu zišli. Viacero zdrojov z okolia speváčky už zaručene hovorí o novom vzťahu. Dvadsaťsedemročná rodáčka z Barbadosu a rovnako starý francúzsky futbalista sa vraj zblížili vďaka spoločnému priateľovi a využívajú každú možnú príležitosť, aby mohli byť spolu.

Skôr smiešnou náhodou bolo, že na piatkovom „záťahu“ sa Rihanna stretla aj so svojím bývalým priateľom – spevákom Chrisom Brownom. Ten podľa očitých svedkov dorazil len pár minút po nej a odchádzal zhruba v rovnakom čase ako sexi diva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #rande #naostro #pár #Karim Benzema #nočný klub

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...