Sexi playmate perie špinavú bielizeň. Klame, bráni sa boss Playboya

Zakladateľ magazínu Playboy Hugh Hefner tvrdí, že kniha Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny (2015), ktorú v týchto dňoch vydáva jeho bývalá priateľka Holly Madison, je plná lží.

22.06.2015 15:00
debata
Bývalá playmate a modelka Holly Madison. Foto: SITA/AP, Powers Imagery
Holly Madison Bývalá playmate a modelka Holly Madison.

Modelka, ktorej manželom je od roku 2013 obchodník Pasquale Rotella, žila s Hefnerom v rokoch 2003 až 2008. V memoároch priznala, že vo vzťahu s ním nebola šťastná.

Známy milovník žien ju vraj častoval urážkami a ponúkal jej drogy. Správal sa údajne ako manipulátor a štval proti sebe ženy, ktoré žili v jeho sídle. „Uvedomila som si, že so mnou zaobchádzali nepekne. Z ľudí však už nemám strach. Hefovi už nič nedlhujem. Nerozprávala som sa s ním štyri roky a nemám dôvod to meniť,“ vyjadrila sa v pamätiach rodáčka z Astorie v Oregone.

Playmate Holly Madison na snímke s Hughom... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Holly Madison a Hugh Hefner Playmate Holly Madison na snímke s Hughom Hefnerom v roku 2008.

„Počas môjho života som aj ja značnou mierou prispel k tomu, aby moje vzťahy so ženami boli romantické. Životy mnohých z nich sú dnes šťastné, zdravé a produktívne a je mi cťou, že viaceré sú aj naďalej mojimi dobrými priateľkami. Nanešťastie, existuje aj zopár takých, ktoré sa rozhodli prepísať históriu v snahe zostať v žiare reflektorov. Je to tak, ako hovorí staré príslovie: Nemôžete mať všetko!“ povedal Hefner pre magazín Us Weekly.

debata chyba
Viac na túto tému: #klamstvo #biografia #Hugh Hefner #Holly Madison

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...