Ďalší krach? Bond vraj flirtuje s kolegyňou, manželstvo sa mu rozpadá

Blíži sa vari krach ďalšieho hollywoodskeho manželstva? Bulvár tvrdí, že herec Daniel Craig sa s manželkou Rachel Weiszovou poriadne odcudzili.

23.06.2015 06:00
Rachel Weisz a Daniel Craig Foto: ,
Manželia Rachel Weisz a Daniel Craig na promofotografii k divadelnému predstaveniu Zrada.
debata

„Vyzerá to akoby už nevideli zmysel svojho manželstva. Dnes sú z nich prakticky virtuálni cudzinci,“ cituje americký magazín Star zdroj z okolia páru. Podľa tvrdení média sa dvojica odcudzila pre množstvo práce.

Kým Craig stále nakrúca novinku z bondovskej série Spectre, jeho nežnejšia polovička zase pracuje na filmovej biografii o Donaldovi Crohurstovi. „Hoci obaja pracujú v Británii, Daniel je v Londýne a Rachel v Devone, vôbec sa nestretli. Akoby o to ani nemali záujem. Preč sú tie časy, keď si neustále esemeskovali a volali. Práca ich rozdelila,“ pokračuje vo svojich tvrdeniach Star.

A aby toho nebolo málo, objavili sa aj podozrenia, že Craig sa zahľadel do jednej z kolegýň na pľace bondovky Spectre. „Sústreďuje na ňu všetku pozornosť,“ tvrdí zdroj.

Manželstvo hereckého páru sa začalo tichým obradom bez prítomnosti médií v roku 2011. Či sa o štyri roky neskôr aj ticho skončí, ukáže čas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #Daniel Craig #Rachel Weisz

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...