Čerstvá mama v uliciach ohúrila! Tento bujný dekolt nešlo prehliadnuť

Čerstvá mamička Hilaria Baldwin dlho neoddychovala. Po minulotýždňovom pôrode synčeka je už na nohách, ba dokonca na nákupoch. A je sa na čo pozerať.

23.06.2015 00:00
debata (3)
Čerstvá mamička a inštruktorka jogy Hilaria... Foto: Profimedia
Hilaria Baldwin Čerstvá mamička a inštruktorka jogy Hilaria Baldwin sa len pár dní po pôrode druhého dieťaťa vybrala do newyorských ulíc. A ohúrila nejedného okoloidúceho.

Tridsaťjedenročná inštruktorka jogy, ktorá je manželkou herca Aleca Baldwina, sa počas víkendu vybrala do ulíc New Yorku aj s párdňovým synčekom Rafaelom. Paparazzov mala v pätách.

Ani im nemohlo ujsť, že tmavovláska mala v tesnom tope s výstrihom priam ukážkové proporcie sexbomby. Jej materské prednosti doslova udierali do očí. A tiež to, že len pár dní po pôrode vyzerala Hilaria skvelo.

Manželka hollywoodskeho herca sa však aj po prvom pôrode, keď priviedla na svet dcérku Carmen, veľmi rýchlo vrátila k bežným povinnostiam. A cvičeniu. Joga, ktorej sa venovala počas oboch tehotenstiev, ju vraj naučila množstvo vecí o jej tele a duši a tiež jej ukázala, ako zostať fit a mať energiu pre výchovu a starostlivosť o deti.

Dvojica sa dala dohromady v roku 2011 a zosobášila sa o rok neskôr. Päťdesiatsedemročný herec bol predtým ženatý s herečkou Kim Basinger, s ktorou má 19-ročnú dcéru Ireland.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #pôrod #dieťa #sexi #výstrih #Hilaria Baldwin

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...