Veď vyzerá ako dievčatko! 42-ročná Sofia Vergara bez mejkapu šokuje

Je matkou dospelého syna a prekročila štyridsiatku. Ale pri pohľade na jej fotografiu, ktorá vznikla pri bazéne luxusnej vily, zostanete poriadne prekvapení.

23.06.2015 16:00
debata (1)

A little sun before heading to Mexico lindooooo today !!! ✈️are u packed @reesewitherspoon

Fotka zveřejněná uživatelem Sofia Vergara (@sofiavergara),

Herečka Sofia Vergara sa pred pár dňami začala pripravovať na návštevu Mexika v rámci promovania krimi-komédie Hot Pursuit. Ešte predtým sa však rozhodla nachytať bronz. A práve to zachytila aj na svojom Instagrame.

Kolumbijská rodáčka bez líčidiel či upravených vlasov si urobila selfie pri bazéne a zaplavili ju stovky reakcií od fanúšikov. Mnohí z nich akoby nedokázali uveriť, že už má dávno po štyridsiatke. Hviezda seriáli Moderná rodina vyzerá totiž na zábere, kde jej slnko žiari do tváre, ako študentka. „Vyzeráš ako keby si mala pätnásť,“ napísal jej jeden z fanúšikov. „Toto je neuveriteľné,“ pokračoval ďalší.

Herečka Sofía Vergara. Foto: SITA/AP, Casey Rodgers
Herečka Sofía Vergara. Herečka Sofía Vergara.

Herečka sa pritom už dlhodobo radí k hollywoodskym kráskam, ktorých vzhľad púta pozornosť práve svojím mladistvým výzorom. Podľa niektorých stoja za tým dobré gény, ale tiež aktívny život. Už toto leto by mala Vergara povedať áno svojmu snúbencovi, o päť rokov mladšiemu priateľovi Joeovi Manganiellovi.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #Instagram #vzhľad #Sofia Vergara #tvár

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...