Najznámejšie slovenské dvojičky majú leto jasné: Práca a zase práca!

Dvojčatá Daniela a Veronika Nízlové, známe ako spevácke duo TWiiNS, plánujú leto tráviť nielen oddychovo, ale aj pracovne.

26.06.2015 10:15
Twiinsky Foto:
Twiinsky alias sestry Nízlové.
debata

„Leto plánujeme stráviť aj pracovne, budeme mať dosť akcií, kde spievame, taktiež musíme nahrať ešte asi päť nových skladieb v štúdiu a cvičiť nové choreografie,“ priblížila Daniela v rozhovore.

Dovolenku si atraktívna tmavovláska podľa vlastných slov už stihla užiť. „Na dovolenke som už bola. Boli sme s kamarátkami v Egypte, taká dámska jazda. Ešte pôjdeme s priateľom k nim do Rakúska, a keďže bývajú blízko talianskych hraníc, tak by sme vybehli na pár dní k moru,“ poznamenala speváčka. „Veronika sa v súčasnosti naplno venuje prípravám na svadbu,“ priblížila Daniela.

Koncom augusta by chceli sestry vycestovať do Chorvátska. „Budeme točiť klip na Hvare a hneď, ako sa vrátime, v septembri, odlietam do Portugalska na Eurovision show,“ podotkla tmavovláska, ktorá sa momentálne teší z medzinárodného úspechu ich nového singla Sagapo.

„„Sagapo v súčasnosti vychádza medzinárodne v niekoľkých krajinách – v Taliansku, Španielsku, Poľsku, Švajčiarsku a postupne budú pribúdať ďalšie,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #svadba #prípravy #Twiins

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...