Som hrdý, že otec stojí pri mne, vyhlásil Diddyho syn

Justin Combs, syn amerického rappera a producenta Puffa Daddyho, ktorý v pondelok popoludní skončil v rukách polície, je šťastný, že mu je otec oporou.

24.06.2015 16:20
debata

I thank God for having a father that's always there for me.. Love you pops!

Fotka zveřejněná uživatelem Justin Dior Combs (@princejdc),

„Ďakujem Bohu, že mám otca, ktorý je tu vždy pre mňa. Mám ťa rád, oci,“ napísal 21-ročný mladík k spoločnej fotografii s raperom, ktorú zverejnil prostredníctvom služby Instagram.

Štyridsaťpäťročný hudobník, známy tiež ako Diddy, sa ocitol za mrežami po tom, ako ho zatkli za napadnutie so smrtiacou zbraňou. Podľa doterajších informácií mal 45-ročný hudobník konflikt s trénerom Salom Alosim z Kalifornskej univerzity v Los Angeles (UCLA), kde hrá spomínaný Justin americký futbal. Daddy sa chcel s mužom stretnúť, keďže sa domnieval, že má s jeho potomkom nejaké problémy. Tréner sa s raperom stretnúť nechcel, no ten do jeho kancelárie aj tak vošiel.

Muži sa začali hádať, pričom Alosi údajne „vybuchol a išiel po Diddym“. Ten vzal na obranu do rúk činku nazývanú kettlebell. Iné zdroje portálu TMZ uviedli, že rodák z New Yorku zaútočil na trénera, keď telefonoval. Počas incidentu nedošlo k žiadnemu zraneniu.

Diddyho napokon odviezli na policajnú stanicu a po niekoľkých hodinách ho prepustili na kauciu 50-tisíc amerických dolárov. Interpretov hovorca sa následne vyjadril, že Diddy iba bránil seba a svojho syna.

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #otec #Diddy #hrdosť #Justin Combs

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...