Dcéru Whitney Houstonovej Bobbi Kristinu previezli do hospicu

Bobbi Kristinu Brown, dcéru zosnulej americkej speváčky Whitney Houston, previezli po niekoľkých mesiacoch v umelom spánku do hospicu. Vo vyhlásení to v stredu uviedla jej teta Pat Houston.

25.06.2015 08:44
Bobbi Kristina Brown Foto: ,
Bobbi Kristina Brown na archívnej snímke so svojou zosnulou mamou - speváčkou Whitney Houstonovou.
debata (6)

„Napriek intenzívnej lekárskej starostlivosti v mnohých zdravotníckych zariadeniach sa stav Bobbi Kristiny Brown stále zhoršuje. Dnes ju previezli do hospicu. Ďakujeme všetkým za podporu a modlitby. Teraz je už v božích rukách,“ uvádza sa v oficiálnom stanovisku rodiny.

Dvadsaťdvaročnú Bobbi Kristinu našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome neďaleko Atlanty. Nasledujúci mesiac podstúpila chirurgický zákrok, aby mohla dýchať bez prístrojov. Za jej opatrovníkov v máji určili jej otca, speváka Bobbyho Browna, a spomínanú Pat Houston.

V žalobe, ktorú v stredu podali na jej partnera Nicka Gordona, sa uvádza, že ju fyzicky i psychicky týral. Po tom, ako ju uviedli do umelého spánku, tiež údajne neoprávnene vybral 11-tisíc dolárov z jej bankového účtu. V žalobe od neho žiadajú odškodné vo výške 10 miliónov dolárov.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #prevoz #Bobbi Kristina Brown #hospic

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...