Najhorší žart na účet slávnej blondíny! Paris Hilton sa od strachu skoro...

Na tento moment dlho nezabudne! Americkú celebritu Paris Hiltonovú nachytali a vystrelili si z nej spôsobom, pri ktorom slabším jedincom tuhne krv v žilách.

28.06.2015 17:06
Paris Hilton Foto:
Boháčka Paris Hilton vydesená v lietadle nad Dubajom.
debata (2)

Slávnu blondínku, ktorá nedávno navštívila Dubaj, posadili do lietadla na vyhliadkový let nad umelým ostrovom luxusného strediska. Mala si aj s priateľmi užiť vyhliadkovú jazdu v rámci slávnostného otvorenia nového komplexu, ktorý prišla pokrstiť. Lenže po pár minútach vo vzduchu sa malé lietadlo začalo kolísať a bočné dvere sa otvorili. Vyskočil z nich jeden muž s padákom a ďalší začali kričať, že lietadlo má poruchu a všetci musia vyskočiť.

Na palube sa strhla panika a skrytá kamera zachytila vydesenú Hiltonovú, ktorá plače, chytá si hlavu rukami a kričí na muža, ktorý ju žiada, aby vyskočila. „Nie, ja nechcem skákať. Všetci tu zomrieme,“ bláznila boháčka.

Až o pár minút neskôr zistila, že celá situácia bola zinscenovaná a že za ňou stoja tvorcovia televíznej šou Ramez in Control, ktorí sa rozhodli poriadne nachytať americkú celebritu.

Hilton celú situácia napokon rozdýchala a na svojom Twitteri následne zverejnila odkaz, že prežila „najdesivejší moment môjho života“. „Skutočne som verila, že havarujeme a všetci zomrieme,“ dopísala ešte hviezda.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #havária #lietadlo #Paris Hilton #Dubaj #nachytať

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....