Adele konečne vyrazila medzi ľudí: Takto sa vyparádila na festival!

Od triumfu so skladbou pre poslednú bondovku nebolo o speváčke Adele toho veľa počuť. Stihla však porodiť a venovať sa najmä rodinným povinnostiam. Cez víkend vyrazila za zábavou.

29.06.2015 00:00
debata
Speváčka Adele vyrazila na hudobný festival... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Adele Speváčka Adele vyrazila na hudobný festival Glastonbury.

Dvadsaťsedemročnú rodáčku z Londýna zlákala atmosféra jedného z najslávnejších festivalov planéty – anglického Glastonbury, na ktorom vystúpil napríklad raper Kanye West či formácia Florence and the machine.

Modelka Daisy Lowe strávila na festivale...
Komik a moderátor James Corden a jeho manželka...
+3Modelka a bývalá priateľka princa Harryho...

Slávna Britka, ktorá pred pár rokmi vzala útokom celý svet svojimi srdcervúcimi skladbami, sa tentoraz prišla pozrieť len ako divák. Hoci sa Adele pohybovala predovšetkým vo VIP zóne pre pozvaných hostí a účinkujúcich, aj tak ju bystré objektívy reportérov stihli zachytiť. A priniesli tak dôkaz, že sympatická dáma vyzerá k svetu a spokojne. V pestrej etnickými motívmi zdobenej tunike a so slnečnými okuliarmi sa prechádzala medzi ďalšími VIP návštevníkmi a užívala si najmä atmosféru akcie.

Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian prileteli na festival Glastonbury súkromným vrtuľníkom.

Na akcii však rozhodne nebola jedinou známou hviezdou. Glastonbury si už tradične nenechala ujsť napríklad modelka Daisy Lowe, speváčka Paloma Faith či modelka Cressida Bonas. Nováčikmi bola napríklad Kim Kardashian a jej sestra Kendall Jenner, ktoré prišli podporiť spomenutého Westa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zábava #Adele #celebrity #Glastonbury

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....