Biologický otec herečky Kate Hudson šokuje: Je pre mňa mŕtva!

Hoci si mnohí myslia, že americká herečka Kate Hudson je dcérou herečky Goldie Hawnovej a jej manžela Kurta Russella, pravda je iná. Hawn ju mala aj so synom Oliverom ešte v prvom manželstve.

30.06.2015 00:00
Kate Hudson Foto: ,
Herečka Kate Hudson na archívnom zábere.
debata

Otcom oboch súrodencov je Bill Hudson, za ktorého bola slávna hollywoodska diva vydatá v rokoch 1976 až 1980. Po rozvode manželov sa o obe deti začal starať Russell. Ten údajne bol aj zdrojom všetkých konfliktov a negatívnych vzťahov medzi deťmi a ich biologickým otcom.

Počas nedávneho Dňa otcov Oliver Hudson prilial olej do ohňa, keď na Instagram zverejnil fotografiu z detstva. Pózoval na nej so sestrou Kate a biologickým otcom Billom. No kým podobné obrázky sprevádzal na sociálnych sieťach text „Všetko najlepšie ku dňu otcov alebo Šťastný deň otcov“, v prípade Hudsonovcov to bolo inak. „Šťastný deň opustenia,“ napísal k archívnemu záberu Oliver Hudson. A definitívne si tak vraj zavrel bránu za vzťahom so skutočným otcom.

„Mám päť biologických detí, ale momentálne sa považujem už iba za otca troch detí. Nebudem vnímať Kate a Olivera už viac ako moje deti,“ vyhlásil pobúrený Bill Hudson pre Daily Mail. „Mal by som ich požiadať, aby prestali používať priezvisko Hudson. Nie sú viac súčasťou môjho života. Oliverov odkaz na Instagrame bol zlomyseľný a vopred premyslený ťah. Je pre mňa mŕtvy. Tak ako Kate,“ pokračoval Bill Hudson.

Tiež sa britskému bulváru vyznal z ťažkého srdca na herca Kurta Russella. Podľa neho to bol práve on, kvôli ktorému sa pokazili vzťahy s expartnerkou aj deťmi z prvého vzťahu. „Až keď prišiel na scénu Kurt, stal sa zo mňa veľký zlý vlk,“ doplnil pobúrený muž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #vzťah #Kate Hudson #odcudzenie #Oliver Hudson #Bill Hudson #biologický otec

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...