Slávna boháčka s dcérkou na prsiach. Dojčenie nesmie byť tabu

Na dve polovice rozdelila svojich fanúšikov aj okolitý svet boháčka Tamara Ecclestone, keď pred pár týždňami zverejnila záber so svojou dcérkou. Sedeli spolu v bazéne a ona ju dojčila.

29.06.2015 13:26
debata

All that swimming is thirsty work

Fotka zveřejněná uživatelem Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial),

„Tak sme trošku vysmädli po toľkom plávaní,“ napísala dcéra bossa F1 Bernieho Ecclestonea pod záber, ktorý vzbudil veľkú pozornosť. Niekoho zaujalo, že brunetka tak odvážne odhaľuje svoje poprsie, iných zase, aký intímny moment zo svojho súkromného života sa rozhodla zverejniť.

Objavili sa však aj početné názory, že nikto nie je zvedavý na to, ako jej visia holé prsia pred objektívom. „Myslím si, že ide o krásnu fotografiu s osobou, ktorú nadovšetko milujem. Boli sme na dovolenke a prežívala som tento špeciálny moment. To bol jediný dôvod, prečo som sa rozhodla záber zverejniť,“ uviedla na vysvetlenie Tamara, ktorá dcérku Sophiu dojčí od narodenia a vraj ešte pár mesiacov plánuje.

Zdá sa však, že celebritná boháčka nemá problém s podobnými momentkami – ba práve naopak, túži sa o ne podeliť. A tak jej do zbierky len pred pár dňami pribudla aj momentka, kde sa so svojou dcérkou kúpe doma vo vani.

Love bath time with the monkey

Fotka zveřejněná uživatelem Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Instagram #dojčenie #Tamara Ecclestone

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...