Jessie J sa sťažuje: Byť človekom je nanič, ak fungujete nonstop

Anglická speváčka Jessie J, ktorá minulý týždeň podstúpila bližšie nešpecifikovaný chirurgický zákrok, sa niekoľko dní po operácii prostredníctvom služby Instagram posťažovala, že sa necíti dobre.

30.06.2015 13:00
Jessie J Foto: ,
Speváčka Jessie J na archívnej snímke.
debata

„Všimla som si viacero komentárov, v ktorých sa ma pýtate, ako sa mám… Ako sa mám… Nie je mi dobre… Mám veľké bolesti, no už na tom pracujem s doktormi. Každý občas zažíva také chvíle a tá moja je práve teraz. Byť človekom je nanič, ak fungujete nonstop a vaše telo vám zrazu povie, že takto ani náhodou nemôžete pokračovať ďalej. Snažím sa ako najlepšie viem, aby nado mnou nezvíťazilo. Niekedy vám môže pomôcť rýchlejšie sa zotaviť to, že priznáte, ako vám naozaj je. Vedzte, že vaša láska a podpora mi veľmi pomáhajú. A ešte morfium a objatia mojej mamy,“ napísala 27-ročná rodáčka z Londýna k fotografii svojej ruky, z ktorej trčia hadičky.

Speváčka má odmalička problémy so srdcom a ako 18-ročná prekonala menšiu mŕtvicu. Pred minulotýždňovou operáciou sa však vyjadrila, že jej srdce a hlasivky sú v poriadku. Zdravie zradilo interpretku aj v marci tohto roka, keď náhle ochorela a musela zrušiť záverečnú časť austrálskeho turné.

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #pocit #Jessie J #stav

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...