Klebety sa potvrdili: Jennifer Garner a Ben Affleck sa rozvádzajú!

Špekulovalo sa o tom pár mesiacov, ale celebritný pár mlčal ako hrob. Dnes už je to jasné - manželia Ben Affleck a Jennifer Garner sa rozvádzajú.

01.07.2015 08:27
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner. Foto: ,
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner na archívnom zábere.
debata (3)

Vzťah prominentného páru sa končí po desiatich rokoch manželstva. Autor oscarového hitu Argo a hrdinka seriálu Alias majú spolu dokonca tri ratolesti – dcéry Violet a Seraphinu a syna Samuela. Dvojica oficiálne rozchod potvrdila prostredníctvom vyhlásenia pre portál JustJared.com.

„Po dlhom premýšľaní a starostlivom zvažovaní sme urobili ťažké rozhodnutie, že sa rozvedieme. Chceme aj ďalej pokračovať s láskou a priateľstvom jeden pre druhého a byť oddanými rodičmi našim deťom. Zároveň žiadame, aby ste v tomto náročnom období rešpektovali predovšetkým ich súkromie,“ odkázali manželia.

Zatiaľ nie je jasné, čo je dôvodom rozvodu jedného z najznámejších hollywoodskych párov, ktorý sa javil ako ukážkový. Affleck posledné mesiace trávil prácou na nakrúcaní filmu Batman verzus Superman, kým Garner pracovala na vlastných projektoch. Keď v roku 2013 herec a producent Affleck získal sošku Oscara pre najlepší film roka Argo, ďakoval z pódia predovšetkým svojej manželke a vyjadril sa, že práve vďaka nej má jeho život zmysel.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #krach #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...