Je pekný kvietok. Tajný románik s kolegom zastierala ďalším mužom

Tomu sa hovorí plán! Závidieť by mohli aj agenti tajných služieb. Herečka Elizabeth Olsen vraj zastierala randenie s jedným kolegom tak, že sa tvárila, že chodí s iným.

09.07.2015 00:00
Elizabeth Olsen Foto: ,
Herečka Elizabeth Olsen.
debata

Tvrdí to aspoň vo svojom najnovšom vydaní bulvár The National Enquirer. Podľa zdrojov, ktoré cituje, sa mala mladšia sestra dvojčiat Olsenových dať pred časom dohromady s kolegom Chrisom Evansom. Dvojica spolu nakrúcala snímku Avengers: Vek Ultrona a momentálne prebieha natáčanie filmu Kapitán Amerika: Občianska vojna, v ktorom si Olsen tiež zahrá postavu Scarlett Witch.

Klebety, ktoré priniesli pred pár týždňami médiá, že blondínka randí s ďalším hercom zo série Tomom Hiddlestonom, boli len zástierkou na skutočné randenie. Píše The National Enquirer. Dôvodom však nemá byť Olsenovej strach či hry, ale ide o rozhodnutie Chrisa Evansa. „Chris je paranoidný, že sa jeho početné vzťahy so ženami dostanú na verejnosť v čase, keď má podpísanú zmluvu na niekoľko filmov s Marvel Studios. Veľmi si stráži svoj imidž a hľadá si tajné chodníčky, aby všetko udržal potichu,“ citoval americký týždenník nemenovaný zdroj.

Ani jeden z hercov sa však k týmto tvrdeniam nevyjadril.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Chris Evans #Elizabeth Olsen #tajnosti

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....