Kmotríkovej operácia dopadla dobre. Pomáha jej aj exmanžel

Utorňajší zákrok, počas ktorého slovenskej moderátorke Adriane Kmotríkovej odstránili nádor z mozgu, dopadol dobre. Pre denník Nový Čas to uviedol moderátorkin exmanžel Ivan Kmotrík.

09.07.2015 19:52
Adriana Kmotríková Foto:
Moderátorka Adriana Kmotríková.
debata

„Operácia dopadla dobre. Uvidíme, aký bude vývoj jej zdravotného stavu v najbližších dňoch. Adriane sa snažím všemožne pomáhať a byť jej oporou. Máme dve deti, takže sa viete vžiť do toho, čo v týchto dňoch prežívam,“ vyjadril sa podnikateľ.

„Odobrali jej tkanivo na biopsiu, ktorá ukáže, či bol nádor zhubný alebo nezhubný,“ povedal ďalej Novému Času nemenovaný zdroj. Štyridsaťštyriročná moderátorka by mala v nemocnici zostať ešte týždeň. Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská sa k jej zdravotnému stavu odmietla vyjadriť.

Kmotríkovej lekári diagnostikovali nádor na mozgu po tom, ako mala v júni zdravotné ťažkosti počas živého vysielania. „Prišlo mi nevoľno, sem-tam mávam vyšší tlak, možno z toho. Občas sa mi toto stane, ale lekári tvrdia, že som zdravá. Neviem, čo mi je. Bola by som rada, keby prišli lekári na to, čo je so mnou,“ vysvetlila po udalosti pre portál Topky.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #nádor #manžel #Adriana Kmotríková

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...