Nenávidím Ameriku, vyhlásila hviezdička. A má z toho riadny problém!

Americká speváčka a herečka Ariana Grande si pohnevala verejnosť po tom, ako uzrel svetlo sveta záznam z bezpečnostných kamier z predajne šišiek v kalifornskom meste Lake Elsinore.

10.07.2015 08:00
Speváčka Ariana Grande v šatách Versace. Foto: ,
Speváčka Ariana Grande v šatách Versace.
debata

„Neznášam Ameriku,“ povedala Grande po tom, ako jedna zo zamestnankýň priniesla do obchodu plnú tácku čerstvých šišiek. Vo videu sa okrem interpretky objavili aj traja ďalší ľudia, pričom jedným z nich bol tanečník Ricky Alvarez, ku ktorému mala speváčka podľa zamestnancov predajne veľmi blízko. Vo videu dokonca vidieť ako sa pobozkali.

Dvadsaťdvaročná rodáčka z floridského mesta Boca Raton sa neskôr k incidentu vyjadrila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, pričom uviedla, že išlo o nedorozumenie.

„Som hrdá na to, že som Američanka a vždy som jasne dávala najavo, že túto krajinu milujem. To, čo som povedala vo chvíli, keď si môj priateľ Ryan kupoval šišky, bolo vytrhnuté z kontextu. Mrzí ma, že som použila nevhodné slová. Som zástankyňou zdravého stravovania a jedlo je pre mňa veľmi dôležité. Občas ma preto zamrzí, že my Američania zjeme niečo bez toho, aby sme premýšľali o tom, aké to bude mať následky na naše zdravie i spoločnosť ako celok. To, že Spojené štáty americké majú vysoké percento výskytu detskej obezity ma frustruje. Aj tak som si však mala premyslieť, ako to vyjadriť lepším spôsobom,“ kajala sa speváčka.

Grande mala túto sobotu vystúpiť na koncerte pri príležitosti All-Star Game severoamerickej bejzbalovej ligy Major League Baseball v Great American Ball Parku v Cincinnati. Hlavnou speváckou hviezdou podujatia však napokon bude Demi Lovato. Po tom, ako organizátori oznámili zmenu programu, začalo sa špekulovať, že za to môžu interpretkine hanlivé vyjadrenia. To však speváčka poprela. Podľa jej slov sa v súčasnosti zotavuje po chirurgickom zákroku ústnej dutiny.

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #video #nenávisť #bulvár #Ariana Grande

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...