Boháčka Nicky Hilton sa vydáva. Len šaty stáli skoro 70-tisíc eur

Svadba roka sa blíži. Teda aspoň vo svete smotánky a horných desaťtisíc. Boháčka Nicky Hilton si v piatok berie Jamesa Rotschilda a spojí tak dve slávne rodiny.

10.07.2015 15:01
Nicky Hilton Foto: ,
Boháčka Nicky Hilton z Paríža mierila do Londýna, kde sa vydáva.
debata

Svadba, ktorá sa začína popoludní, sa koná v priestoroch Kensingtonského paláca. Detaily, ktoré priniesli britské webové portály ako Daily Mail či Mirror napovedajú, že pôjde o naozaj pompézny obrad.

Iba šaty tridsaťjedenročnej blondínky, ktorá je mladšou sestrou slávnej škandalistky Paris, mali stáť zhruba 70-tisíc eur. Ide o couture model, ktorý jej zhotovili na mieru v ateliéri Valentino. K nim nebude chýbať na prste zásnubný prsteň s osemkarátovým diamantom. Očakáva sa, že jedlo či svadobná torta a občerstvenie bude prehliadkou tých najluxusnejších značiek či kulinárskych špecialít.

Jedným z vrcholov svadobnej oslavy má byť minikoncert Lionela Richieho pre novomanželov. Richie sa momentálne nachádza na turné, ale podľa správ Mirror.co.uk si spravil prestávku, aby mohol Hiltonovej zaspievať. Dôvodom je aj fakt, že s Hiltonovcami sa pozná roky a sú rodinní priatelia. Po jeho vystúpení sa dostane k slovu aj Nickina slávnejšia sestra Paris. Bude dídžejkou a zahrá do tanca od mixážneho pultu, čo si už párkrát vyskúšala na rozličných párty v USA, či napríklad na Ibize.

O tom, či médiá získajú prístup na svadobný obrad, sa zatiaľ nevie. Ak áno, pravdepodobne pôjde o vybraný magazín alebo vydavateľský dom, ktorý získa exkluzivitu za finančnú čiastku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #detaily #Nicky Hilton #James Rotschild

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...