Madonna je nevychovaná, vyhlásil pobúrený herec Groff. A dôvod?

Muzikál Hamilton patrí k hitom na Broadway. Aký hnev však vošiel do jedného z hlavných predstaviteľov, herca Jonathana Groffa, keď načapal slávnu divu počas predstavenia.

13.07.2015 00:00
Herec Jonathan Groff. Foto: ,
Herec Jonathan Groff.
debata

Na predstavenie sa prišla pozrieť speváčka Madonna, no veľa si z neho neužila. Dôležitejší bol pre ňu mobilný telefón. Groff to uviedol v rozhovore pre portál Dot429.com. A nepoužil pekné slovíčko. „Tá mrcha bola celý čas zavesená na mobile. Ani z javiska sa to nedalo prehliadnuť. Bola tam čierna plocha hľadiska a v nej svetlom z displeja telefónu perfektne osvetlená tvár Madonny skoro tri štvrtiny predstavenia,“ uviedol pobúrený Groff.

Podľa neho bolo ešte šokujúcejšie, že v rovnaký večer sedela v hľadisku aj prvá dáma Michelle Obama, keďže išlo o predstavenie, z ktorého výťažok sa zbieral na dobročinné účely a hostia platili tučné vstupné. Prvá dáma neskôr prišla aj do zákulisia a gratulovala účinkujúcim – ba dokonca muzikál nazvala „najúžasnejším umeleckým kusom, aký kedy videla“.

Ďalší incident s mobilným telefónom sa stal len pred pár dňami počas predstavenia, v ktorom hlavnú úlohu stvárňuje legendárna muzikálová hviezda Patti Lupone. Jedna z diváčok v prednom rade vraj veľkú časť predstavenia esemeskovala a nedalo sa to prehliadnuť. Herečka jej uprostred predstavenia vzala telefón, odišla s ním do zákulisia a odovzdala ho divadelnému manažérovi.

Neskôr tiež uviedla pre médiá, že sa cíti byť pobúrená a začala zvažovať, či má ešte zmysel pokračovať v divadelnom hraní pre ľudí, ktorí sú čoraz bezočivejší a drzejší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #Madonna #predstavenie #Jonathan Groff

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...