Vyhráža sa jej smrťou a polícii uniká. Rihanna sa bojí o život

Losangeleská polícia hľadá muža, ktorý prenasleduje barbadoskú speváčku Rihannu.

14.07.2015 11:29
2015 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: ,
Speváčka Rihanna na archívnej snímke.
debata

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého sa ochrancovia zákona zaujímajú najmä o jeho účty na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter a portáli Yahoo!. Spomínaný muž na nich vraj vystupuje pod menami Alex Mercer a Ralph Alexander.

Podnetom pre začatie vyšetrovania bola selfie fotografia, ktorú mladík zhotovil v apríli tohto roka pred speváčkiným domom. Obrázok následne zverejnil na Twitteri a dopísal k nemu, že si želá interpretkinu smrť.

Podobné problémy mala Rihanna aj v minulosti. Obťažoval ju napríklad istý Kevin McGlynn, ktorý jej do bytu v New Yorku posielal výhražné listy. V nich spomínal vraždu a sexuálne násilie a taktiež Rihannu a iných interpretov obvinil z plagiátorstva.

Ďalší muž sa okolo speváčkinho domu v štvrti Hollywood Hills potuloval minulé leto. Bodyguardi si všimli ako sa tri až štyri hodiny pohyboval okolo jej domu a údajne sa snažil aj preliezť plot. Keď si však všimol ochranku, ušiel.

Policajtom sa ho ale podarilo nájsť a zatknúť za vandalizmus, ktorý nemal súvislosť s pohybom okolo speváčkinho domu. Policajti si taktiež mysleli, že muž ani nevedel, že šlo o Rihannin dom. Jej ochrankári s tým však nesúhlasili.

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #polícia #pátranie #Rihanna #hrozba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...