Nezvládla emócie! Caitlyn Jenner má cenu za odvahu

Bývalý americký olympionik v desaťboji Bruce Jenner, ktorý sa rozhodol pre zmenu pohlavia, je už ako Caitlyn Jenner inšpiráciou pre transgender ľudí na celom svete.

16.07.2015 13:53
Jenner caitlyn Foto: ,
Caitlyn Jenner na pódiu počas odovzdávania ESPY Awards.
debata

Caitlyn Jenner (65) sa na pódiu neubránila slzám, keď si počas odovzdávania cien televízie ESPN pre športovcov prišla prevziať cenu Arthura Asha za odvahu.

Kylie Jenner pózuje na červenom koberci pred...
Kendall Jenner pózuje na červenom koberci pred...
+10 Rachel McAdams pózuje na červenom koberci pred...

Bývalý americký olympionik v desaťboji Bruce Jenner prekvapili svet pred pár mesiacmi zmenou pohlavia. Z Brucea sa stala Caitlyn. Jeho odvaha a odhodlanie inšpiruje transgender ľudí po celom svete.

Pre Caitlyn išlo o prvé verejné vystúpenie v „novom“ tele od okamihu, kedy o svojej premene informovala v šou Diane Sawyer. Jej ďakovná reč, počas ktorej sa neubránila slzám, patrila predovšetkým rodine, ktorá ju počas dlhej cesty jej premeny podporovala.

Caitlyn Jenner ana pódiu počas  odovzdávania... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2015 ESPY Awards - Show Caitlyn Jenner ana pódiu počas odovzdávania ESPY Awards.

„Mojou najväčšou obavou, počas premeny na Caitlyn Jenner bola tá, aby som nikomu neublížila, najmä nie mojej rodine a mojím deťom. Som nesmierne vďačná, že vás všetkých mám vo svojom živote,“ povedala na pódiu a dodala: „Táto premena bola ťažšia, než som si dokázala predstaviť. Transgender osoby si zaslúžia váš rešpekt.“

V hľadisku podporil Caitlyn celý klan Jenner-Kardashian, Kim Kardashian Kendall Jenner, Khloe Kardashian aj Kylie Jenner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ESPN #Caitlyn Jenner #ESPY Awards

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...