Manželka slávneho rapera podala žiadosť o rozvod. Opäť

Monique Mosley, manželka Timbalanda, sa na súd s rovnakou žiadosťou obrátila už v októbri 2013, dvojica sa však k sebe napokon vrátila.

17.07.2015 17:00
Timbaland Foto: ,
Raper Timbaland.
debata

Manželka amerického producenta a rapera Timbalanda opäť požiadala o rozvod. Informoval o tom magazín Us Weekly. Monique Mosley sa na súd s rovnakou žiadosťou obrátila už v októbri 2013, pričom žiadala alimenty na sedemročnú dcéru Reign i 12-ročného syna Demetria, ktorého má z predchádzajúceho vzťahu. Dôvodom mala byť skutočnosť, že Timbaland verejne aj v súkromí hovoril o jej staršom dieťati ako o svojom vlastnom. Okrem toho žiadala tiež životnú poistku, úhradu súdnych trov a peniaze pre seba a na súkromné školy, dovolenky a letné tábory. So 43-ročným rodákom z Norfolku vo Virgínii sa však napokon k sebe vrátili a rozvod sa nekonal.

Dvojica sa zosobášila v júni 2008 po tom, ako sa im v novembri 2007 narodila spomínaná dcéra Reign. Štyridsaťjedenročná Mosley a Timbaland v súčasnosti spolupracujú na seriáli Empire (2015). Mosley dohliada na styling a rapper sa stará o hudobnú stránku projektu.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Timbaland #žiadosť

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...