To je trapas! Kanye Westa na Panamerických hrách nechcú

Proti účasti amerického rappera na záverečnom ceremoniáli zorganizovali petíciu, ktorú podporilo už viac než 48-tisíc ľudí.

19.07.2015 18:00
Raper Kanye West. Foto: ,
Raper Kanye West.
debata

Už viac než 48-tisíc ľudí podpísalo online petíciu, v ktorej žiadajú zrušenie účasti amerického rapera a producenta Kanyeho Westa na záverečnom ceremoniáli Panamerických hier, ktoré sa konajú od 10. do 26. júla v kanadskom Toronte.

Iniciátori petície argumentujú tým, že na ceremoniáli by mal vystúpiť v úlohe headlinera namiesto Westa niektorí z kanadských interpretov. Organizátorom hier navrhli účasť interpretov ako Drake, Walk Off The Earth, Feist, Metric, Shania Twain, Deadmau5, Crystal Castles, Zeds Dead, The Weeknd, Peaches či K'naan. „Miestnych umelcov je veľmi veľa, a preto výber niekoho ako Kanye West vzbudzuje u ľudí nevôľu. Vyzývame týmto organizátorov Panamerických hier v Toronte, aby zvážili svoje rozhodnutie, pretože my na vystúpenie Kanyeho Westa neprídeme,“ uviedli iniciátori petície. Ceremoniál sa uskutoční na štadióne Rogers Centre a okrem 38-ročného Westa sa na ňom predstavia aj americký rapper Pitbull a kanadská speváčka Serena Ryder.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kanye West #petícia #Panamerické hry

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...