S Bondom končím! Sam Mendes je neoblomný

Štyridsaťdeväťročný režisér nakrútil aj predchádzajúci film o agentovi Jamesovi Bondovi s názvom Skyfall (2012).

20.07.2015 00:00
Daniel Craig a Sam Mendes Foto:
Herec Daniel Craig (vľavo), predstaviteľ agenta 007, s režisérom 23. bondovky - Samom Mendesom.
debata

Anglický režisér Sam Mendes vyhlásil, že pripravovaná snímka Spectre bude jeho poslednou bondovkou. Štyridsaťdeväťročný rodák z Readingu, ktorý nakrútil aj predchádzajúci film o agentovi Jamesovi Bondovi s názvom Skyfall (2012), to uviedol v rozhovore pre BBC.

„Pôvodne som odmietol Skyfall a nakoniec som ho nakrútil. Všetci moji priatelia ma potom za to pranierovali. Myslím si však, že Spectre bude naozaj mojou poslednou bondovkou, lebo je to veľmi náročná práca a všetko ostatné musíte odložiť nabok. Napriek tomu to však bolo úžasná skúsenosť, ktorá vám zmení život,“ vyhlásil Mendes.

Novinka Spectre bude mať svetovú premiéru 26. októbra v Londýne, pričom na Slovensku ju začnú premietať 6. novembra. V pripravovanom filme uvidia diváci a diváčky Daniela Craiga, ktorý stvárňuje hlavného hrdinu, Naomie Harris v úlohe Moneypenny či Christopha Waltza ako Oberhausera. Okrem nich sa v snímke predstavia aj Léa Seydoux (ako Madeleine Swann), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Ralph Fiennes (M), Dave Bautista (Mr. Hinx), Ben Whishaw (Q), Andrew Scott (Denbigh) či Rory Kinnear (Tanner). Film ponúkne zábery z Rakúska, Ríma, Maroka či Mexika.

debata chyba
Viac na túto tému: #James Bond #Sam Mendes #Spectre

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....