Šok pre Demi Moore! V bazéne pri jej dome sa utopil muž

Edenilson Steven Valle vraj počas večierka zmizol na zhruba desať alebo 15 minút a následne našli jeho bezvládne telo plávať v bazéne.

20.07.2015 08:56
Demi Moore Foto: ,
Herečka Demi Moore.
debata

V bazéne za losangeleským domom americkej herečky Demi Moore sa v nedeľu ráno utopil 21-ročný muž. Oznámil to denník Los Angeles Times s odvolaním sa na miestneho koronera. „Som v absolútnom šoku,“ reagovala 52-ročná herečka vo vyhlásení, ktoré podľa agentúry AP zverejnila jej hovorkyňa. Moore tiež uviedla, že sa túto „zdrvujúcu správu“ dozvedela mimo USA, kam išla na oslavu narodenín za svojimi dcérami. Incident, ku ktorému došlo na večierku organizovanom jej asistentom, označila za „nepredstaviteľnú tragédiu“. „Moje srdce je s rodinou a priateľmi tohto mladého muža,“ dodala.

Edenilson Steven Valle vraj počas večierka zmizol na zhruba desať alebo 15 minút a následne našli jeho bezvládne telo plávať v bazéne. Losangeleská polícia a záchranári prišli na miesto krátko po piatej hodine ráno miestneho času na základe telefonátu na núdzovú linku 911. Krátko po príchode však mladíka vyhlásili za mŕtveho. Podľa príbuzných nevedel plávať.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #bazén #Demi Moore

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...