Katy Perry je opäť single! S Johnom Mayerom je koniec

Speváčka a muzikant tvorili pár s prestávkami od augusta 2012. Naposledy sa o problémoch v ich vzťahu písalo v marci tohto roka.

24.07.2015 17:00
Katy Perry Foto: ,
Katy Perry vystúpila aj v Bratislave v rámci svojej Prismatic World Tour.
debata

Americká speváčka Katy Perry a hudobník John Mayer, ktorí prekonali už niekoľko rozchodov, no vždy sa k sebe vrátili, údajne opäť ukončili svoj vzťah. E! News o tom informoval nemenovaný zdroj z okolia dvojice. Dôvod, pre ktorý sa pár rozišiel, ale neprezradil. Uviedol však, že existuje možnosť, že sa k sebe v budúcnosti opäť vrátia.

Tridsaťročná interpretka a o sedem rokov starší muzikant tvorili pár s prestávkou od augusta 2012 až do februára 2014. Dvojica začala znovu randiť v januári tohto roka, pričom naposledy sa o ich údajnom rozchode písalo v marci. „Katy a John sa dali znovu dohromady, keď mala prestávku v jej Prismatic World Tour. Tých pár mesiacov sa mali dobre, predstierali, že to potrvá, no samozrejme, nestalo sa tak,“ uviedol na jar pre portál Radar Online jeden zo zdrojov. „Dôvodom rozchodu v minulosti bola zaneprázdnenosť Katy,“ vysvetlil tiež. „Uvedomili si, že je lepšie mať pauzu, keď nemôžu byť na rovnakom mieste,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #rozchod

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....