Joe Jackson už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti

Joe Jackson, otec zosnulého speváka Michaela Jacksona, už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti.

02.08.2015 00:00
Joe Jackson Foto: ,
Joe Jackson na snímke z mája tohto roka - počas festivalu v Cannes.
debata

Podľa nemenovaného zdroja amerického týždenníka Us Weekly sa jeho zdravotný stav zlepšil a začína chodiť. K tomu však zatiaľ potrebuje asistenciu.

Rodáka z Fountain Hill v Arkansase, ktorý nedávno utrpel mŕtvicu, by mali previezť z brazílskej Hospital Israelita Albert Einstein do nemocnice v Los Angeles súkromným lietadlom jeho dcéry, speváčky Janet Jackson. Štyridsaťdeväťročná interpretka už priletela za otcom do Sao Paula a prerušila tiež prípravy očakávaného turné.

Joseph Walter „Joe“ Jackson, ktorý stál za zrodom kariéry skupiny The Jackson 5, prišiel do Sao Paula osláviť svoje 87. narodeniny. Tie mal 26. júla. V ten deň ráno mal však závraty a nič nevidel. Stratu zraku spôsobilo prasknutie artérie za okom, čo malo za následok mŕtvicu. Po prevoze do spomínanej nemocnice následne utrpel tri infarkty, pričom na približne desať sekúnd mu prestalo biť srdce.

Lekári ho však oživili a počas operácie mu implantovali kardiostimulátor. Otec jedenástich detí prekonal už niekoľko porážok, pričom naposledy utrpel slabšiu mŕtvicu v novembri 2012. Vtedy mal bolesti hlavy a problémy s chôdzou a udržaním rovnováhy.

debata chyba
Viac na túto tému: #mŕtvica #stav #srdcový infarkt #Joe Jackson #stabilizovaný

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...