Takto sa slnia králi! Švédsky pár načapali na Riviére, kráľovná šokovala

Koruna na hlave, šerpa okolo pása, na hrudi množstvo vyznamení - príslušníkov európskych kráľovských rodín vídať najčastejšie práve tak. Ale v Saint Tropez sa naskytol aj iný pohľad.

04.08.2015 00:00
debata
zväčšiť Záber zo Saint Tropez - na snímke je švédsky... Foto: Profimedia
kráľ Carl Gustaf a jeho manželka - kráľovná Silvia Záber zo Saint Tropez - na snímke je švédsky kráľ Carl Gustaf a jeho manželka - kráľovná Silvia počas dovolenky na Francúzskej riviére.

Postaral sa oň švédsky kráľovský pár – kráľ Carl Gustaf a jeho manželka Silvia, ktorí si obľúbené francúzske letovisko vybralo za miesto na svoju kráľovskú letnú dovolenku. Práve v Saint Tropez však kráľovských manželov načapali aj všadeprítomní paparazzovia.

Muža, ktorý je panovníkom a nositeľom švédskej kráľovskej koruny už vyše 40 rokov, spoločne s jeho manželkou zachytili objektívy na palube miniatúrnej jachty – prenajatej švédskym kráľovským dvorom špeciálne na túto príležitosť.

Hoci kráľovná Silvia už oslávila 71. narodeniny, treba uznať, že podľa obrázka je stále v slušnej forme. Nehovoriac o tom, že je dámou, ktorá priviedla na svet tri ratolesti.

Aj švédska kráľovská rodina sa v posledných rokoch snaží čoraz viac priblížiť bežným obyvateľom krajiny a súčasťou toho má byť pravdepodobne aj dovolenka na Francúzskej riviére – v dohľade bežných turistov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Švédsko #kráľ #Carl Gustaf #kráľovná Silvia

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...