Beckham o režisérovi Ritchiem: Má ho rád ako brata!

Minulotýždňová svadba režiséra Guya Ritchieho a jeho dlhoročnej partnerky Jacqui Ansleyovej, s ktorou už má tri deti, bola plná hviezdnych hostí.

04.08.2015 08:00
debata

Lovely few days with the chaps ...

Fotka uverejnená používateľom David Beckham (@davidbeckham),

Objavil sa medzi nimi aj pár David Beckham s manželkou Victoriou, ktorý sa s Ritchiem poznajú už roky. Ako potvrdili momentky zo svadobného dňa, ale aj dní pred ním, známy britský režisér má s Beckhamom priam bratský vzťah.

Niekdajšia futbalová hviezda priznala, že v spoločnosti Ritchieho sa vždy cíti tak trochu ako mladší brat, ktorý si našiel vzor v tom staršom. Kamaráti si spoločne užili aj pánsku jazdu pred slávnostnym obradom, ktorý sa konal minulý štvrtok.

Okrem futbalistu si slávnostný deň nenechali ujsť ani hrdinovia najnovšej Ritchieho snímky – akčnej retro komédie The Man from U.N.C.L.E., ktorej premiéra je naplánovaná na polovicu augusta. Prišiel herec Henry Cavill aj jeho americký kolega Arnie Hammer. Medzi hosťami sa však objavil tiež Jason Statham, ktorého v podstate Ritchie objavil pre akčný žáner a zagratulovať mu prišiel tiež Brad Pitt. Obaja herci si spoločne zahrali v Ritchieho filme Podfuck.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #David Beckham #kamarátstvo #Guy Ritchie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...